01/01/2019
  Kalmthout

MDC KALMTHOUT VERHUURT THERAPIE/CONSULTATIERUIMTE

MDC Kalmthout wil startende gezondheidwerkers in de zelfstandige praktijk een kans geven om op een financieel aantrekkelijke manier te proeven van het uitbouwen van een zelfstandige praktijk. Bijgevolg heeft u als gezondheidswerker  de mogelijkheid om in dagdelen een praktijkruimte te huren in een professionele omgeving om zo uw specialisatie optimaal uit te oefenen. De ruimtes zijn allen op een rustgevende manier ingericht rekeninghoudend met u als therapeut maar ook met uw cliënt.

MDC Kalmthout biedt, geïnspireerd op het ‘clean-desk-fenomeen’, een praktijkruimte aan van maandag tot en met zaterdag. Elke dag wordt opgedeeld in 3 dagdelen (8-12u; 13-17u; 18-22u) van telkens 4 uur van elkaar gescheiden door 1 uur. Hierdoor wordt rekening gehouden met het uitlopen van afspraken en wordt tijd vrijgehouden voor het ‘clean’ achterlaten van de praktijk voor de volgende collega.

Wat zijn de huurvoorwaarden ?

De maandelijkse huur voor een vast dagdeel (bv. elke maandag van 8u-12u) omvat de huur alsook de algemene kosten (water, elektriciteit, verwarming, internet, poetsen,…). Vanaf het ogenblik dat een therapeut aansluitende dagdelen huurt verkrijgt men een gunstiger tarief.

De gemeenschappelijke delen bevatten een wachtkamer, 2 wc’s, een keukentje, gebruik van private parking.

Prijs

€ 85
zoekertjes - nieuw - tweedehands - acties - promoties - evenementen - nieuws - auto - immo - jobs - vacatures - adverteren - reclame - informatie - openingsuren