Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.
De plaatser is verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
02/08/2018
02/08/2018

NIEUW Grandland X Benzine Automaat UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

€ 29868

Met deze uitzonderlijke warme zomer drukken wij de prijzen op onze stockwagens. De kortingen op deze wagens zijn enkel geldig voor particuliere verkopen van 1/8/2018 t.e.m. 31/8/2018. Wees er snel bij want op=op!

Opel Grandland X Benzine 1.2 Turbo 130PK Automaat 6 Start/Stop

Aanbevolen catalogusprijs: 36219€
Stockbonus: 4851€
Overnamepremie: 1500€
Uw prijs Incl. overnamepremie*: 29868€

Opties: automatische airco, navigatie (GPS) met touchscreen, bluetooth (Handenvrij bellen), USB aansluiting, automatische ruitenwissers voor, automatische lichten, automatische dimmende achteruitkijkspiegel, aluminium velgen, reservewiel, opbergruimte onder laadvloer in bagageruimte, elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ruiten vooraan en achteraan, bandenspanningscontrole systeem, cruise control, elektrische handrem, rijstrook assistent, verkeersbordherkenning, waarschuwing dode hoek, parkeersensoren voor- en achteraan, elektrische kofferklep met voetsensor, donker getinte ramen achteraan, volledig lederen bekleding met zetelverwarming voor en achteraan, elektrisch verwarmde voorruit, zwart dak, achteruitrij camera, …

*De stockbonus is enkel geldig voor stockwagens en op voorwaarde dat deze voor 1/9/2018 wordt ingeschreven. De overnamepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopovereenkomst.

Kenmerken

Merk
Opel
Model
Grandland X Innovation
Carrosserietype
Personenwagen / SUV
Brandstof
Benzine
Eerste inschrijving
08/2018
Kilometerstand
1
Transmissie
Automaat
Aantal versnellingen
6
Aantal deuren
5
Aantal zitplaatsen
5
Kleur
Wit met zwart dak
Bekleding
LEDER
Vermogen
130 pk
Gemiddeld verbruik
6.5 l/100km
CO2-uitstoot
120 g/km
Euronorm
Euro 6

Contact

Essensteenweg 82
2920 Kalmthout
Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.
De plaatser is verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®