ZOEKIZ voor gemeenten
Gemeenten kunnen bij ZOEKIZ terecht voor het GRATIS aankondigen van de laatste nieuwsfeiten, evenementen, vacatures en allerlei andere belangrijke informatie. Zijn er belangrijke wegenwerken, organiseer je een infoavond, heb je openstaande vacatures die dringend moet ingevuld worden of heb je nog interessante weetjes, tips of advies, ... het kan allemaal via ons super handig platform!

Bovendien lanceren we automatisch een aparte subsite voor jouw gemeente van zodra er voldoende aankondigingen of andere berichten uit je gemeente zijn! Zou je graag al deze aankondigingen ook automatisch op de website van de gemeente zien verschijnen zonder bijkomende inspanningen? Ook dat kan!

Informeer je burgers

Omdat iedereen graag het reilen en zeilen binnen zijn gemeente volgt, bieden we ook aan de gemeentebesturen de mogelijkheid om deel te nemen aan het platform. Zo beschikken ook de gemeenten over een efficiƫnt kanaal om de bevolking te bereiken!
  • algemeen nieuws
  • aankondiging wegenwerken
  • festiviteiten en andere evenementen
  • jobs
  • enz
Wil je meer informatie over de mogelijkheden en voordelen voor gemeenten?
Zou je graag zelf vanuit je gemeente dergelijk platform via white labeling willen aanbieden aan je ondernemers en/of burgers?

Vul dan snel ons contactformulier in.
Bekijk meer info per type gebruiker
Particulieren
Bedrijven
Verenigingen
Autohandelaars
Immokantoren
Gemeenten
Scholen

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®