ZOEKIZ voor handelaars & bedrijven
Handelaars en bedrijven kunnen bij ZOEKIZ terecht voor het GRATIS aankondigen van acties, promoties en allerlei ander belangrijk nieuws. Wil je een evenement aankodigen zoals bv een opendeurdag, heb je openstaande vacatures die dringend moeten ingevuld worden, toon je graag dat je mooi en degelijk werk aflevert aan de hand van enkele realisaties of heb je nog handige tips of ander advies, ... het kan allemaal via ons super handig platform!

Daarnaast wordt je ook gratis opgenomen in onze handige bedrijvengids zodat de mensen uit de regio je zeer gemakkelijk kunnen terugvinden en allerlei informatie over je zaak / bedrijf kunnen raadplegen. Wil je nog meer visibiliteit? Dan kan je optioneel ook gebruik maken van een betalende advertentie tegen een ongezien lage prijs. Zou je graag al deze aankondigingen ook automatisch op je website zien verschijnen zonder bijkomende inspanningen? Ook dat kan!

Acties & promoties

Als handelaar kan je al je acties en promoties insturen om particulieren op een eenvoudige en efficiënte manier op de hoogte te houden van alle interessante aanbiedingen in de regio.

Een stockverkoop van een kledingzaak, zomersolden bij de schoenwinkel, eindejaarsactie bij de electrozaak, enz

Aankondigingen & evenementen

Hou je komend weekend een opendeurdag? Vier je de opening van een nieuwe toonzaal? Hou je een totale uitverkoop? Of heb je een ander belangrijk evenement aan te kondigen?

Met behulp van een speciale template voor evenementen breng je de mensen uit je regio snel op de hoogte!

Met de aparte rubriek voor evenementen maak je extra kans om opgemerkt te worden.

Van bediende tot jobstudent

Ben je op zoek naar een bediende voor op kantoor, een verkoper voor in je winkel, een extra arbeider voor in het magazijn of jobstudenten voor tijdens de zomermaanden of in het weekend?

Maak dan gebruik van onze handige job template om je vacature op ZOEKIZ te plaatsen en je bereikt automatisch iedereen in de relevante regio's.

Zelfs voor grotere bedrijven of recruteringsbureaus, waar de vacatures vaak dienen uitgevoerd te worden op een locatie buiten de eigen regio, zorgen we er voor dat je de mensen in de juiste regio's bereikt.
Wordt gezien
Plaats een advertentie in slechts enkele muisklikken en wordt gezien door alle gebruikers* uit je regio. Veel goedkoper én efficiënter dan de traditionele papieren advertenties.

Geen complexe instellingen, geen onvoorspelbare kosten... gewoon je advertentie uploaden en wij doen de rest!

Bovendien wordt je advertentie gekoppeld aan een eigen bedrijfspagina waar je alle informatie over je zaak kan aanbieden:
Je producten en/of diensten, openingsuren, verlofperiode(s), contactinformatie, enz.

* Elke gebruiker uit de betreffende regio die actief gebruik maakt van het platform
Bepaal zelf je budget en timing
  • Standaard gebruik is volledig GRATIS (o.a. plaatsen van producten/diensten, realisaties, evenementen en/of vacatures).
  • Optioneel kan je pakketten aankopen voor extra functionaliteit.
  • Geen vaste kosten, geen contracten, geen verplichtingen. Je bepaalt zelf of, hoeveel en wanneer je eventueel pakketten aankoopt.
  • Adverteer je ineens voor een heel jaar, probeer je liever eerst voor 1 maand of wil je helemaal niet adverteren? Aan jou de keuze.
  • Wil je het plaatsen van je items automatiseren? Contacteer ons dan omtrent de mogelijkheden.
Immo & auto
Ben je een immokantoor of autohandelaar?
Bekijk dan zeker ook even de detailpagina's die we voor deze types van gebruikers hebben voorzien.
Bekijk meer info per type gebruiker
Particulieren
Bedrijven
Verenigingen
Autohandelaars
Immokantoren
Gemeenten
Scholen

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®