ZOEKIZ voor particulieren
Particulieren kunnen bij ZOEKIZ terecht voor het laatste nieuws uit de eigen regio, vraag en aanbod van de lokale ondernemers, vacatures uit de regio, aankomende evenementen in de buurt, allerlei soorten tips en advies, enz. Daarnaast bieden we ook overzichtelijke gidsen voor het opzoeken van lokale ondernemers, verenigingen en zelfs scholen. Maar als particulier kan je ook zelf berichten plaatsen in de vorm van zoekertjes: heb je iets te koop of ben je naar iets specifiek op zoek (ook immo en auto's), is je huisdier vermist of heb je een verloren gelopen huisdier gevonden, ... het kan allemaal GRATIS via ons super handig platform!

Vraag & aanbod

Als particuliere gebruiker kan je items insturen van het type aangeboden of gevraagd, beter bekend onder de benoeming (tweedehands) zoekertjes.
ZOEKIZ is dus een volwaardige zoekertjessite, maar eigenlijk nog veel meer dan dat (waarover hieronder meer).

Zo kan je bv. nieuwe of tweedehands spullen aanbieden, maar evengoed een berichtje achterlaten als je huisdier vermist is, de school van zoon- of dochterlief op zoek is naar bepaalde zaken om te knutselen, je iets gratis wil weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken, enz.

In de algemene voorwaarden kan je precies lezen wat wel en niet mag.

Handelaars binnen handbereik

Bij ZOEKIZ slaan we je niet om de oren met reclame die er niet toe doet, maar willen we je als particulier de mogelijkheid bieden om op een snelle, eenvoudige en doeltreffende manier de juiste en meest relevante informatie te bekomen van bedrijven en handelaars in je buurt.

Een leuke aanbieding van de schoenwinkel, opendeurdagen bij de fietsenzaak, je favoriete kledingzaak die zijn stock voor een prikje van de hand doet, een jobaanbieding op jouw lijf geschreven, ? kortom voor elk wat wils!

Zoek je de contactgegevens, openingsuren of verlofperiodes van een lokale handelaar? Ga dan naar het overzicht van de lokale adverteerders en je vindt meteen alle relevante informatie.

Alles over de verenigingen

Ook de verenigingen worden bij ZOEKIZ niet vergeten.

De jaarlijkse spaghettiavond van de plaatselijke turnkring, een gratis proefles bij de karatevereniging, de kwisavond van de voetbalclub, de fanfare die extra muzikanten zoekt en nog zoveel meer, je vindt het allemaal op dit handig en overzichtelijk platform.

Want een bruisend verenigingsleven is belangrijk voor elk dorp!

Via de rubriek voor lokale adverteerders kan je bovendien alle informatie van de lokale verenigingen vinden: contactgegevens, uurrooster, agenda, enz.
Lokaal nieuws & evenementen
Wil je graag op de hoogte blijven van alle evenementen in je buurt? Ook dat kan via een aparte rubriek.

Optreden van een muziekband, initiatielessen van de sportvereniging, infosessies, cursussen, fuiven, ... je vindt het allemaal in ??n handig overzicht!

En omdat iedereen graag het reilen en zeilen binnen zijn gemeente volgt, hebben we zelfs een aparte rubriek voor gemeentenieuws voorzien.
Een gemeente kan daar al zijn nieuwsberichten, evenementen en jobs plaatsen.
Bijvoorbeeld: aankondigingen van wegenwerken, wijzigingen in afvalophaling, het jaarlijkse bal van de burgemeester, ...

Kortom, ZOEKIZ is ook een efficiƫnt kanaal om op de hoogte te blijven!
Immo
Alle vastgoed te huur of te koop in ??n oogopslag:
Appartement, woning, bouwgrond, garagebox, bedrijfsvastgoed, ...

En je kiest zelf de regio:
enkel in je eigen regio of in heel Vlaanderen*.
Auto
Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bekijk dan vlug het volledige aanbod van autohandelaars uit je buurt.

Ben je bereid om je toch wat verder te verplaatsen om je droomauto te kunnen kopen? Dan kan je eenvoudig je zoekgebied uitbreiden.
Jobs
Op zoek naar een nieuwe droomjob dicht bij huis of toch liever een nieuwe uitdaging wat verder weg?
Aan jou de keuze, want met de aparte rubriek voor jobs en onze eenvoudige zoekfilters vind je ongetwijfeld een job die aan je verwachtingen voldoet.
Bekijk meer info per type gebruiker
Particulieren
Bedrijven
Verenigingen
Autohandelaars
Immokantoren
Gemeenten
Scholen

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®