ZOEKIZ voor particulieren

Ben je geen particulier? Kijk dan hier

Vraag & aanbod

Als particuliere gebruiker kan je items insturen van het type aangeboden of gevraagd, beter bekend onder de benoeming (tweedehands) zoekertjes.
ZOEKIZ is dus een volwaardige zoekertjessite, maar eigenlijk nog veel meer dan dat (waarover hieronder meer).

Zo kan je bv. nieuwe of tweedehands spullen aanbieden, maar evengoed een berichtje achterlaten als je huisdier vermist is, de school van zoon- of dochterlief op zoek is naar bepaalde zaken om te knutselen, je iets gratis wil weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken, enz.

In de algemene voorwaarden kan je precies lezen wat wel en niet mag.

Handelaars binnen handbereik

Bij ZOEKIZ slaan we je niet om de oren met reclame die er niet toe doet, maar willen we je als particulier de mogelijkheid bieden om op een snelle, eenvoudige en doeltreffende manier de juiste en meest relevante informatie te bekomen van bedrijven en handelaars in je buurt.

Een leuke aanbieding van de schoenwinkel, opendeurdagen bij de fietsenzaak, je favoriete kledingzaak die zijn stock voor een prikje van de hand doet, een jobaanbieding op jouw lijf geschreven, … kortom voor elk wat wils!

Zoek je de contactgegevens, openingsuren of verlofperiodes van een lokale handelaar? Ga dan naar het overzicht van de lokale adverteerders en je vindt meteen alle relevante informatie.

Alles over de verenigingen

Ook de verenigingen worden bij ZOEKIZ niet vergeten.

De jaarlijkse spaghettiavond van de plaatselijke turnkring, een gratis proefles bij de karatevereniging, de kwisavond van de voetbalclub, de fanfare die extra muzikanten zoekt en nog zoveel meer, je vindt het allemaal op dit handige en overzichtelijke platform.

Want een bruisend verenigingsleven is belangrijk voor elk dorp!

Via de rubriek voor lokale adverteerders kan je bovendien alle informatie van de lokale verenigingen vinden: contactgegevens, uurrooster, agenda, enz.

Lokaal nieuws & evenementen

Wil je graag op de hoogte blijven van alle evenementen in je buurt? Ook dat kan via een aparte rubriek.

Optreden van een muziekband, initiatielessen van de sportvereniging, infosessies, cursussen, fuiven, ... je vindt het allemaal in één handig overzicht!

En omdat iedereen graag het reilen en zeilen binnen zijn gemeente volgt, hebben we zelfs een aparte rubriek voor gemeentenieuws voorzien.
Een gemeente kan daar al zijn nieuwsberichten, evenementen en jobs plaatsen.
Bijvoorbeeld: aankondigingen van wegenwerken, wijzigingen in afvalophaling, het jaarlijkse bal van de burgemeester, ...

Kortom, ZOEKIZ is ook een efficiënt kanaal om op de hoogte te blijven!

Immo

Alle vastgoed te huur of te koop in één oogopslag:
Appartement, woning, bouwgrond, garagebox, bedrijfsvastgoed, ...

En je kiest zelf de regio:
enkel in je eigen regio of in heel Vlaanderen*.

Auto

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bekijk dan vlug het volledige aanbod van autohandelaars uit je buurt.

Ben je bereid om je toch wat verder te verplaatsen om je droomauto te kunnen kopen? Dan kan je eenvoudig je zoekgebied uitbreiden.

Jobs

Op zoek naar een nieuwe droomjob dicht bij huis of toch liever een nieuwe uitdaging wat verder weg?
Aan jou de keuze, want met de aparte rubriek voor jobs en onze eenvoudige zoekfilters vind je ongetwijfeld een job die aan je verwachtingen voldoet.

Voor de andere gebruikers:

(Klik op een gebruikerstype voor meer informatie)

* De provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en het Vlaams en Brussels Hoofdstedelijk Gewest