ZOEKIZ voor scholen
Scholen kunnen bij ZOEKIZ terecht voor het GRATIS aankondigen van evenementen en allerlei ander belangrijk nieuws. Organiseer je een winterbbq, heb je een openstaande vacature die dringend moet ingevuld worden, wil je een reportage maken van een belangrijke schoolgebeurtenis of heb je nog handige tips of advies voor (toekomstige) leerlingen, ... het kan allemaal via ons super handig platform!

Daarnaast wordt je ook gratis opgenomen in onze scholengids zodat de mensen uit de regio je school zeer gemakkelijk kunnen terugvinden en allerlei informatie over de school kunnen raadplegen. Wil je nog meer visibiliteit? Dan kan je optioneel ook gebruik maken van een betalende* advertentie tegen een ongezien lage prijs. Zou je graag al deze aankondigingen ook automatisch op je website zien verschijnen zonder bijkomende inspanningen? Ook dat kan!
Bekijk dit voorbeeld.

Vraag & aanbod

Hou je een schoolverkoop, ben je op zoek naar (oud) materiaal om een nieuw klaslokaal in te richten of verzamelt je school oude batterijen om nieuw speelgoed aan te kopen?

Plaats dan een zoekertje met één van onze handige templates en bereik de mensen die je hiervoor nodig hebt.

Schooltoneel, infoavond, ...

Organiseer je een infoavond voor nieuwe leerlingen, tonen de leerkrachten het beste van zichzelf in het aankomende jaarlijkse toneel of hou je een winterbbq ten voordele van de school?

Met behulp van een speciale template voor evenementen breng je de mensen in de buurt tijdig op de hoogte!

Bovendien maak je met de aparte rubriek voor evenementen extra kans om opgemerkt te worden.

Van klusjesman tot leerkracht

Ben je op zoek naar een klusjesman voor onderhoud van de school, een tijdelijke vervanging voor de leerkracht wiskunde, een extra hulp voor de middagbewaking of een nieuwe medewerker ICT?

Plaats dan een vacature met behulp van onze job template. Met de aparte rubriek voor jobs bereik je in een handomdraai iedereen in de relevante regio('s).
Wordt gezien
Of je nu een kleuterschool bent, een lagere school, een technisch atheneum of hogeschool... elke school heeft er baat bij om zoveel mogelijk gezien te worden door de lokale bevolking: een zoontje dat voor het eerst naar school gaat, een dochter die hogere studies wil doen of een puber die naar het secundair onderwijs gaat... Plaats daarom een advertentie in slechts enkele muisklikken en wordt gezien door iedereen uit de regio. Veel goedkoper én efficiënter dan de traditionele papieren advertenties.

Geen complexe instellingen, geen onvoorspelbare kosten... gewoon je advertentie uploaden en wij doen de rest!

Bovendien wordt je advertentie gekoppeld aan een eigen schoolpagina waar je alle informatie over je school kan aanbieden:
Algemene informatie, studierichtingen, praktische informatie, contactinformatie, enz.
Voordelen voor scholen
  • GRATIS plaatsen van zoekertjes, evenementen en vacatures.
  • De speciale templates zorgen voor een snelle en eenvoudige ingave van al je items.
  • Met de aparte rubriek voor scholen wordt je nog gemakkelijker gevonden.
  • Voor scholen hebben we speciale, extra voordelige tarieven op al onze bijkomende pakketten (optioneel)!
  • Wij bouwen ook zeer degelijke en betaalbare websites voor scholen op basis van ons platform zodat al je aankondigingen ook automatisch op je eigen website verschijnen! Contacteer ons vrijblijvend om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Bepaal zelf je budget en timing
  • Standaard gebruik is volledig GRATIS (o.a. plaatsen van vraag en aanbod, evenementen en/of vacatures).
  • Optioneel kan je pakketten aankopen voor extra functionaliteit.
  • Geen vaste kosten, geen contracten, geen verplichtingen. Je bepaalt zelf of, hoeveel en wanneer je eventueel pakketten aankoopt.
  • Adveteer je ineens voor een heel jaar, probeer je liever eerst voor 1 maand of wil je helemaal niet adverteren? Aan jou de keuze.
Bekijk meer info per type gebruiker
Particulieren
Bedrijven
Verenigingen
Autohandelaars
Immokantoren
Gemeenten
Scholen

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®