ZOEKIZ voor verenigingen
Verenigingen kunnen bij ZOEKIZ terecht voor het GRATIS aankondigen van evenementen en allerlei ander belangrijk nieuws. Wil je een evenement aankodigen zoals bv een initiatieles, heb je een openstaande vacature die dringend moet ingevuld worden, ben je op zoek naar een paar extra helpende handen of heb je nog interessante tips of ander advies, ... het kan allemaal via ons super handig platform!

Daarnaast wordt je ook gratis opgenomen in onze handige verenigingengids zodat de mensen uit de regio je zeer gemakkelijk kunnen terugvinden en allerlei informatie over je vereniging kunnen raadplegen. Wil je nog meer visibiliteit? Dan kan je optioneel ook gebruik maken van een betalende* advertentie tegen een ongezien lage prijs. Zou je graag al deze aankondigingen ook automatisch op je website zien verschijnen zonder bijkomende inspanningen? Ook dat kan!

Vraag & aanbod

Ben je op zoek naar helpende handen voor de turnkring, zoek je nog materiaal voor in het scoutslokaal of heb je nog wat sporttassen die je voor een prikje wil verkopen?
Plaats dan een zoekertje met één van onze handige templates en bereik de mensen die je hiervoor nodig hebt.

Familiedag, initiatielessen, ...

Organiseer je een familiedag voor de voetbalclub, geef je initiatielessen voor de turnkring of is er een spaghettiavond bij de carnavalvereniging?

Met behulp van een speciale template voor evenementen breng je de mensen in de buurt tijdig op de hoogte!

Bovendien maak je met de aparte rubriek voor evenementen extra kans om opgemerkt te worden.

Van voorzitter tot trainer

Ben je op zoek naar een voorzitter voor een natuurvereniging, een muziekleraar voor de lokale muziekschool of een trainer voor het eerste elftal van de voetbalclub?

Plaats dan een vacature met behulp van onze job template. Met de aparte rubriek voor jobs bereik je in een handomdraai alle gebruikers in de relevante regio('s).
Wordt gezien
Of je nu een sportvereniging, een jeugdbeweging of een andere vereniging bent... elke vereniging heeft er baat bij om zoveel mogelijk gezien te worden door de lokale bevolking.
Een zoon die wil gaan sporten, een dochter die op dansles wil of de papa of mama die nog een paar uurtjes vrije tijd hebben en deze nuttig wil besteden...

Plaats daarom een advertentie in slechts enkele muisklikken en wordt gezien door alle gebruikers* uit je regio. Veel goedkoper én efficiënter dan de traditionele papieren advertenties.

Geen complexe instellingen, geen onvoorspelbare kosten... gewoon je advertentie uploaden en wij doen de rest!

Bovendien wordt je advertentie gekoppeld aan een eigen verenigingspagina waar je alle informatie over je vereniging kan aanbieden:
Algemene informatie over de vereniging, uurrooster, agenda, contactinformatie, enz.

* Elke gebruiker uit de betreffende regio die actief gebruik maakt van het platform
Voordelen voor verenigingen
  • GRATIS plaatsen van zoekertjes, evenementen en vacatures.
  • De speciale templates zorgen voor een snelle en eenvoudige ingave van al je items.
  • Met de aparte rubriek voor verenigingen wordt je nog gemakkelijker gevonden.
  • Voor verenigingen hebben we speciale, extra voordelige tarieven op al onze bijkomende pakketten (optioneel)!
  • Liever een sponsoringsovereenkomst? Ook dat kan! Contacteer ons vrijblijvend om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Bepaal zelf je budget en timing
  • Standaard gebruik is volledig GRATIS (o.a. plaatsen van vraag en aanbod, evenementen en/of vacatures).
  • Optioneel kan je pakketten aankopen voor extra functionaliteit.
  • Geen vaste kosten, geen contracten, geen verplichtingen. Je bepaalt zelf of, hoeveel en wanneer je eventueel pakketten aankoopt.
  • Adverteer je ineens voor een heel jaar, probeer je liever eerst voor 1 maand of wil je helemaal niet adverteren? Aan jou de keuze.
Bekijk meer info per type gebruiker
Particulieren
Bedrijven
Verenigingen
Autohandelaars
Immokantoren
Gemeenten
Scholen

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®